L’Ecoparc mòbil de l’Emtre visitarà Burjassot en dues ocasions el mes de maig

23 abril 2019|Burjassot

Ecoparque mayo

Després del bon acolliment per part de la població i gràcies a la petició per part de l’Ajuntament de Burjassot, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local, dirigida per la regidora de Medi Ambient Lluna Àrias, a l’Entitat Metropolitana per al tractament de residus (Emtre), competent en la matèria, un dels Ecoparcs mòbils de l’entitat visitarà el municipi el mes de maig.

Concretament, ho farà en dues ocasions, del 2 al 4 i del 22 al 24 de maig en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara. L’emplaçament, una vegada més, facilitarà a les veïnes i els veïns la tasca de depositar els seus residus ja que poden entrar, de manera fàcil amb els seus vehicles, fins al mateix punt on estarà situat l’Ecoparc.

L’Ecoparc estarà obert de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, els dies 2 i 3 de maig i del 22 al 24 de maig, i de 10 a 13 hores el 4 de maig ja que aqueix dia és dissabte i tan sols estarà obert al matí.

Es podran depositar residus com a llibres i revistes, piles, termòmetres, oli de motor i de cuina, reactius de laboratori, càpsules de café, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, pintures, sabates i roba, dissolvents, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.