L’Equip de Dinamització de la Tercera Edat posa en marxa els cursos per a majors 2018/2019

12 setembre 2018|Burjassot

Cursos para mayores

L’Equip de Dinamització de la Tercera Edat, des del Departament de Serveis Socials, dirigit per la regidora Olga Camps, ha posat en marxa el Programa de Convivència i Dependència 2018/19, que inclou una sèrie de variats cursos i tallers dirigits a les persones majors de Burjassot.

Chi-kung, labors i convivència, pintura en tela, cort i confecció, sevillanes, gerontogimnasia, manualitats i reciclatge, tai chi, ball, estimulació cognitiva, punt de ganxo, alfabetització i pintura són tots les modalitats de cursos que, enguany, ofereix el programa de dinamització de l’oci i el temps lliure dels més majors de Burjassot. Alguns tallers, com el de punt de ganxo o el d’estimulació cognitiva acaben de començar, mentre que uns altres ho faran al llarg del que queda de setembre. Finalment els tallers de chi-kung i labors i convivència començaran l’1 i el 2 d’octubre, respectivament.

Els centres socials de Burjassot són els llocs on es duran a terme aquests cursos, al llarg de l’any, tant en horari de demà com de vesprada, segons el curs. Així, el taller de chi-kung i el de sevillanes es desenvoluparà en el CS. Isaac Peral, mentre que en el CS Bailén, tindran lloc els cursos de pintura en tela, cort i confecció, manualitats i reciclatge i punt de ganxo. Per la seua part, el CS de la Vila del Pilar acollirà els cursos d’alfabetització, pintura, tai chi i ball. Estimulació cognitiva i labors i convivència s’imparteixen en el CS Tierno Galván i, finalment, les classes del taller de gerontogimnasia es desdoblegaran entre el CS Vila del Pilar, per al grup de dilluns i dimecres de 10h a 11 i el CS La Granja, per al grup de dimarts i dijous, de 17h a 18h.

Les persones interessades a apuntar-se a algun d’aquests cursos pot fer-ho en el Centre Social Tierno Galván, on està situat l’Equip de Dinamització de la Tercera Edat o bé telefonar al 963904582.