L’Esplai Els Sitges finalitza el curs mostrant el talent dels seus components

5 juny 2018|Burjassot

Des de 16/06/2018 fins a 16/06/2018

esplai-les-sitges-recurso.jpg

El final de curs també arriba per a les components i els components de l’Esplai Els Sitges que, dissabte que ve 16 de juny acomiadaran aquests mesos d’intensa activitat amb una vesprada molt divertida que tindrà lloc en la Casa de Cultura de Burjassot.

La vesprada es centrarà en el descobriment de grans talents en l’activitat “Tu sí que Esplai” on tant els xiquets com els joves que formen part de l’Esplai es pujaran a l’escenari del Saló d’Actes de la Casa de Cultura per a mostrar tot el seu art. El “Tu sí que Esplai” tindrà lloc a les 19:30h i l’entrada és totalment lliure i gratuïta.

Uns dies més tard, se celebrarà un dinar amb el qual tota la família de l’Esplai celebrarà la fi d’aquest curs. Així, el diumenge 8 de juliol, la jornada començarà a les 11h amb una sèrie de jocs d’aigua per a tots els presents i, a partir de les 14h tindrà lloc el dinar.

Les persones que ja hagueren comprat el seu tiquet per al sopar previst el 16 de juny i finalment posposat, han de saber que aquests tiquets serveixen igual per al dinar del 8 de juliol. Si no es poguera assistir, s’ha de sol·licitar la devolució de l’import per registre d’entrada en la Casa de Cultura.

Els tiquets tenen un preu de 5€ i es poden adquirir, de manera presencial, en la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous de 17 a 19.30 hores. Així mateix, també es poden adquirir on-line, a través de la Seu Electrònica de l’IMCJB.

Amb aquestes dues activitats, l’Esplai Els Sitges s’acomiada fins al pròxim curs desitjant que els seus xiquets i joves integrants gaudisquen de valent de les seues vacances estivals.