El Festival benèfic “No te cambio por nadie”, organitzat per Asindown, reunirà a Burjassot a Revólver, Los Rebeldes i Seguridad Social (ENTRADES ESCOTADES)

28 febrer 2022|Burjassot

Des de 18/06/2022 fins a 18/06/2022

Concierto Asindown 18-06-2022

No va poder ser en 2020 però sí que serà en 2022. Concretament el 18 de juny, a pocs dies de dir hola a l’estiu, la fundació Asindown aterrarà a Burjassot per a celebrar, a l’Auditori de la Casa de Cultura, el Festival benèfic “No te cambio por nadie”, una festa solidària que comptarà amb les actuacions de bandes tan mítiques com Seguridad Social, Los Rebeldes, Revólver i també de la banda valenciana de rumba i reagge, Yambú.

Les entrades per a gaudir de més de cinc hores de música, amb donatiu de 24 euros, estan disponibles en aquest ENLLAÇ. Aqueix dia, les portes de l’Auditori de la Casa de Cultura s’obriran per a rebre al públic a les 16.30 h i l’inici del concert serà a les 18h. Les persones que desitgen realitzar alguna consulta sobre el Festival poden efectuar-la a través del correu electrònic que l’organització ha posat a la disposició dels usuaris/as que és administracion@asindown.org.

Asindown és una entitat sense ànim de lucre creada en 1989, l’objectiu del qual és facilitar i promoure quants mitjans siguen necessaris per a aconseguir el desenvolupament integral de les persones amb Síndrome de Down i afavorir la seua plena integració familiar, educativa, laboral i social com a membres actius de la societat.