El Fòrum per la Igualtat de Gènere de Burjassot es reuneix per a fer balanç del primer semestre de l’any

11 juny 2018|Burjassot

Des de 21/06/2018 fins a 21/06/2018

Foro Igualdad Género

La Casa de Cultura de Burjassot serà testimoni d’excepció d’una nova reunió del Fòrum per la Igualtat de Gènere del municipi. Coordinat des d’Espai Dona, el servei d’atenció integral a la dona dirigit des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat per Lluna Àrias, el Fòrum repassarà les activitats i actes que s’han dut a terme en matèria d’igualtat en aquests sis primers mesos de l’any.

La reunió, que serà dijous que ve 21 de juny a les 18 hores, comptarà amb la participació de diferents associacions de Burjassot, tant de dones com de veïns i veïnes sense oblidar a les ciutadanes i els ciutadans que, de manera individual també participen en el Fòrum. Així mateix, no faltarà tampoc la regidora de l’àrea, Lluna Àrias i el personal tècnic d’Espai Dona.

El Fòrum per la Igualtat de Gènere de Burjassot porta treballant 12 anys i analitzant, en cadascun de les seues trobades, com està la situació municipal quant a associacionisme, igualtat de gènere… “valorem les accions que s’han dut a terme i preparem les següents, conscients del treball per a fer front a les desigualtats per raó de gènere i, especialment la violència masclista. És primordial la bona coordinació i el suport de la ciutadania tant en xarxa com individualment i del personal tècnic i polític de l’Ajuntament”, tal com han assenyalat des d’Espai Dona.