El fotògraf burjassoter Enrique Oliver Tortosa s’alça amb dues nominacions en els Premis Goya de Fotografia

25 març 2021|Burjassot

Premios Goya Fotografía

El fotògraf burjassoter Enrique Oliver Tortosa competirà, el proper cap de setmana, en els Premis Goya de Fotografia. Després d’alçar-se enguany amb el Wedding Awards de Bodas.net, per la seua trajectòria i la seua gran labor professional en les bodes, després d’un complicat any per al sector per la pandèmia, aquest cap de setmana competirà en els citats premis espanyols organitzats per l’Associació de Fotògrafs i Videografs Professionals d’Aragó.

Enrique compta amb dues nominacions en reportatge de bodes en aquests importants premis que van nàixer en 1983 com a aparador nacional per a traure de l’anonimat a excel·lents professionals, mostrant els seus treballs en categories com a Bodes, Retrat, Gràfic documental i Lliure Creació.

A aquestes nominacions i al premi obtingut en el portal Bodas.net, Enrique ha sumat també la consecució de la primera plaça a nivell internacional en Las Vegas en la mateixa secció, reportatge de bodrs, en competició amb 45 paísos.

Il·lusionat per la nominació d’enguany, després de la difícil situació que l’any passat va viure el seu sector, Enrique espera que en aquesta ocasió la sort estiga del seu costat i es puga alçar amb els dos premis als quals està nominat.