El Gran Premi ‘Ciutat de Burjassot’ de Marxa en Ruta reuneix a prop de dos-cents marxadors

27 gener 2023|Burjassot

Campeonato marcha 21-01-2022

Dissabte passat 21 de gener, juntament amb la disputa del Campionat d’Espanya de 50 km de Marxa en Ruta, se celebrava també la XI edició del Gran Premi de Marxa en ruta ‘Ciutat de Burjassot’, una prova inclosa en el calendari internacional de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

La primera prova va ser la de 20 quilòmetres, en la qual el lituà Artur Mastianica es va emportar la victòria, seguit pel castellonenc Nacho Aledo i Jorge López de la Cueva, format en el Club d’Atletisme Els Sitges, club local i amfitrió de la jornada.

Quant a la categoria de 10 quilòmetres, Dani Monfort es va emportar el triomf i, a més, va batre el rècord autonòmic de la prova. Li va seguir María Pérez, del València Esports, que va aconseguir la millor classificació femenina. A destacar també va ser el triomf en categoria sub18 de l’atleta lituana Juste Perveneckaite que, amb 48:44, bat també el rècord de la categoria en el Gran Premi.

Al lliurament de medalles van acudir el president de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana Vicente Añó; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Burjassot, Juan Gabriel Sánchez i el President del CA Els Sitges, Eduardo L. Gómez Velasco.