El Grup de Dones de Burjassot se solidaritza amb les famílies de Burjassot que més ho necessiten

18 desembre 2014|Burjassot

El Grup de Dones de Burjassot ha volgut posar el seu granet d’arena en aquestes dates i ajudar, en la mesura de les seues possibilitats, les famílies de Burjassot que més ho necessiten.

En coordinació amb el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per Susana Marco des de l’àrea de Benestar Social, el Grup de Dones està lliurant aquests dies caixes nadalenques, amb productes típics d’aquestes dates, perquè les famílies que no s’ho poden permetre, puguen també gaudir del Nadal. Les caixes han sigut adquirides pel Grup de Dones gràcies a la recaptació que van fer en el lloc que van posar, en el mes de juny en el Mercat Medieval de Burjassot, mostrant el seu compromís amb els ciutadans del municipi. En total, està previst que es repartisquen prop de 80 caixes de Nadal.

En la primera vesprada de lliurament de les caixes, el Grup de Dones estigué acompanyat de la regidora d’àrea, Susana Marco, i va aprofitar per felicitar les festes a totes les seues associades amb un xicotet berenar.

both in stores and online
snooki weight lossHow to Shop for Fashion Designer Software