El grup de caminadores de Burjassot llig el seu manifest pel Dia Internacional de la Dona en la Plaça de l’Ajuntament

6 març 2020|Burjassot

Grupo de andadoras

El grup de caminadores “Per la salut…pas a pas” de Burjassot que, cada dimarts i dijous, es reuneix per a realitzar exercici físic a l’entorn del Parc de la Granja del municipi, ha volgut commemorar aquest matí el Dia Internacional de la Dona.

Ho ha fet en la Plaça de l’Ajuntament, en companyia de l’alcalde i responsable de l’àrea d’Igualtat i Feminisme, Rafa García, del regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez i de diferents representants de l’Equip de Govern, llegint un manifest reivindicatiu per a recordar la importància del dia 8 de març per a tota la societat.

Implicades de ple a defensar la igualtat i els drets de les dones, per a commemorar aquest dia tan important per a tots, s’han fet unes samarretes commemoratives del 8 de març, en les quals es pot veure la silueta del rostre d’una dona i una flor morada en la part de l’esquena.

Una acció més d’un gran col·lectiu de dones que, cada setmana, s’ajunten en el seu “Grup de passejos saludables” per a promoure que es practique exercici; un grup promogut des dels Centres de Salut de Burjassot i tenint a la infermera Asunción Garibo, com una de les promotores del programa.