El Grup Fusión Arte exposa a la Casa de Cultura

19 setembre 2023|Burjassot

Des de 25/09/2023 fins a 06/10/2023

Exposición Fusión Arte 25-09-2023

Del 25 de setembre al 6 d’octubre, prop de trenta obres plàstiques penjaran de les parets de la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot. Es tracta dona la mostra que presenta el grup Fusión Arte, un col·lectiu de persones, algunes d’elles sordes que, entre les seues aficions i passions tenen en comú les arts plàstiques. L’exposició s’inaugurarà el dilluns 25 de setembre, a les 19 h.

Segons la presidenta de Fusión Arte, Manoli Madero, el grup Fusión Arte naix en el marc d’una activitat lúdica per a persones tant sordes com oïdores. En totes dues parts hi havia artistes i, especialment a les persones sordes, els il·lusionava poder exposar en un espai públic, ja que mai havien tingut l’oportunitat de fer-ho anteriorment.

Així s’ha format el grup Fusión Arte que, a Burjassot, presenta a un total de quinze artistes, els quals exposaran les seues pròpies obres plàstiques. Al tractar-se d’una mostra col·lectiva, hi haurà combinació de tècniques, oli, aquarel·la, acrílic, fotografia per a mostrar també variats estils d’expressió artística.