El grup valencià La Fúmiga arriba a les festes patronals de Burjassot

20 juliol 2023|Burjassot

Des de 13/08/2023 fins a 13/08/2023

La fúmiga

El cap de setmana serà de no parar a Burjassot. Dins dels actes programats per a festejar al patró, Sant Roc, els dies 12 i 13 d’agost, la música serà la protagonista indiscutible de les nits festives.

Si el dissabte 12 d’agost, a les 23.30 hores, saltara a l’escenari el gran elenc de cantants i ballarins del “Gran Musical”, el diumenge dia 13 a la mateixa hora, serà el torn del concert del grup valencià La Fúmiga.

La Fúmiga és, sens dubte, ara mateix, un dels grups valencians que més acolliment té entre el públic intergeneracional, gràcies a la seua formació molt arrelada al fenomen de banda valencià i a unes lletres i melodies que fan brollar l’optimisme i l’entusiasme del públic.

‘Espremedors’ (Halley Supernova, 2019) va ser el seu disc de presentació amb temes tan icònics com Mediterrània, que els va posicionar amb força en el panorama musical, alçant-se amb els premis Carles Santos (2020) i Premi Ovidi (2020). Després de trepitjar fort amb el EP ‘Pròxima Parada’ (Halley Supernova, 2020), guardonat amb el premi Tresdeu d’enguany, al novembre de 2021l, La Fúmiga presenta el seu últim àlbum ‘Fotosíntesi’ (Halley Records, 2021), on es veu la cara més madura de la banda, sense deixar de costat les melodies festives de la seua potent secció de vent.

‘Fotosíntesi’ és llum i creixement, i això és el que la banda vol transmetre arran de totes les experiències viscudes al llarg dels últims anys. Unes lletres que parlen d’estimar i d’estimar-se, d’acceptar i d’acceptar-se, tot a ritme d’un pop festiu i mediterrani amb l’essència de sempre, que deriva en un directe potent, segell de la banda, que no deixa indiferent a cap espectador.

Totes dues actuacions estan patrocinades per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot.