La Llar Sequera inicia les celebracions del seu centenari amb una eucaristia presidida pel Cardenal Antonio Cañizares

31 gener 2018|Burjassot

Centenario Asilo Sequera

Amb motiu de la celebració dels cent anys de la Fundació “Hogar Sequera” i de l’arribada dels seus components a Burjassot, la llarc elebrarà diumenge que ve 4 de febrer a les 17 hores una solemne eucaristia d’acció de gràcies que estarà presidida pel Cardenal Antonio Cañizares. Eucaristia a la qual conviden a participar a tot el municipi. 

Aquesta serà la primera de les eucaristies que se celebraran amb motiu del centenari ja que, a partir del diumenge, cada mes de l’any, se celebrarà un eucaristia per diverses intencions.

La Fundació “Hogar Sequera” naixia gràcies a la generositat i el desig de Mercedes Sequera Díez de Rivera, morta al gener de 1918 ja que, en el seu últim testament disposava que desitjava deixar un record de caritat en el poble de Burjassot donant així compliment als desitjos de la seua germana, Carolina Sequera. Davant aquesta disposició, s’instal·lava en aqueix any, 1918, a Burjassot, l’sil de les “Hermanitas de los Ancianos Desemparados” que va passar a cridar-se “Asilo Sequera”.

En aquest centenari, a més, se celebren també els 75 anys del naixement de Santa teresa Jornet i Ibars, mare fundadora de l’ordre de les Germanes que atenen l’asil.