L’IES Federica Montseny celebra les XVI Jornades de Mecatrònica Industrial

28 febrer 2023|Burjassot

Jornadas IES Federica Montseny marzo 2023

Com cada curs, l’IES Federica Montseny de Burjassot celebrarà les tradicionals Jornades de Mecatrònica Industrial que, en l’edició número setze, tindran lloc en les instal·lacions de l’institut,  el dijous 2 de març, a partir de les 16 hores.

La presentació de les Jornades estarà  a càrrec de la directora del centre, Mª Gabriela Martínez de Juan. Després de la seua intervenció començaran les Jornades, que comptaran amb la presència de José Manuel Edo, responsable de comptes corporatius de l’empresa Circutor SA, que parlarà als participants sobre “Carregadors de vehicles elèctrics”.

A continuació, el professor Pierre Marie Clouet exposarà el projecte ‘Cèl·lula de fabricació intel·ligent per a la inclusió de persones amb discapacitat visual o auditiva’, basada en robòtica col·laborativa i dispositius hàptics, que forma part d’un Projecte d’Investigació i Innovació Educativa del Ministeri d’Educació.

Una vegada finalitzades aquestes dues intervencions, l’alumnat de segon curs deL Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic i de Grau Superior de Mecatrònica Industrial, presentaran els projectes que han realitzat.