L’IES Federica Montseny celebra una Jornada de Portes Obertes

16 maig 2018|Burjassot

Des de 17/05/2018 fins a 17/05/2018

IES Federica Montseny

L’IES Federica Montseny, (Avinguda del Primer de Maig, 4, Burjassot) es troba immers en ple procés de final de curs i, simultàniament, en tota la posada en marxa del que serà el pròxim curs acadèmic 2018-2019 que també comença ja, amb els terminis de preinscripcions i amb la informació de tota l’oferta educativa que ofereix aquest institut públic.

Perquè pares i mares coneguen a fons l’oferta educativa, l’ideari, les instal·lacions i els serveis que ofereix aquest centre educatiu al seu alumnat, l’IES Federica Montseny ha organitzat una Jornada de Portes Obertes, que tindrà lloc el dijous 17 de maig, a les 18h de la vesprada. A més d’oferir l’Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat, l’IES Federica Monstseny també és un centre de referència quant a Formació Professional, amb una àmplia oferta de cicles i branques entre els quals triar, com a salut ambiental, dietètica, infermeria, telecomunicacions, mecatrónica, farmàcia o electromedicina, entre uns altres.

La nova pàgina web que té l’IES Federica Montseny ofereix tota la informació sobre tota l’àmplia oferta educativa que ofereix l’institut de Burjassot.