L’IES Federica Montseny ha celebrat els seus Erasmus Days amb diferents activitats

26 octubre 2021|Burjassot

ERASMUS DAYS- IES Federica Montseny octubre 2021

A l’octubre, l’IES Federica Montseny ha représ les seues activitats encaminades a donar a conéixer els seus projectes europeus a l’alumnat i ho ha fet celebrant diferents actes dins dels Erasmus Days.

Així, els corredors de l’insttitut han comptat amb dues noves imatges en les quals es donava a conéixer tant el projecte Erasmus FP, per a Grau Mitjà i Superior i el projecte d’Erasmus Escolar, enfocat en l’alumnat de Secundària.

El lema del pòster de l’Erasmus Escolar ha sigut “Where do we go next?”,i s’ha aprofitat aquesta pregunta perquè els alumnes, davant del mapa d’Europa, digueren quins països europeus coneixen ja i quins volen conéixer. A més, s’ha realitzat un acte participatiu que ha consistit en un mini concert per part de l’alumnat de 4t de l’ESO interpretant l’Himne d’Europa amb la companyia del professor de música ”, tal com han informat fonts del centre.

Finalment, al llarg dels dos dies, els components de l’equip Erasmus han visitat les aules per a parlar de les mobilitats que es duen a terme des de l’institut “i han convidat als tutors i les tutores a mostrar a l’alumnat un vídeo- presentació de sensibilització”, que es pot veure PUNXANT ACÍ “en el que es dóna “informació sobre les nostres empreses col·laboradores als països de la UE on es realitzen les mobilitats i a més mostrem experiències d’alumnes que han viscut l’experiència Erasmus”.

En definitiva, un passet més des del Federica Montseny per a donar a conéixer els seus projectes europeus a tot l’alumnat perquè s’anime a participar i viure l’experiència.