L’IES Federica Montseny impartirà el CFGM d’Activitats Comercials

5 juny 2020|Burjassot

Federica Montseny

L’IES Federica Montseny de Burjassot està d’enhorabona. El motiu és que, a partir del pròxim curs acadèmic 2020-21, aquest centre educatiu de secundària i Formació Professional, incorporarà un nou cicle formatiu: el Cicle Formatiu de Grau Mitjà a Activitats Comercials. A més, el nou cicle formatiu es correspon amb una família professional de la qual, fins ara, l’IES Federica Montseny només tenia l’FP Bàsica.

En aquest ENLLAÇ, està la informació sobre els mòduls que s’estudien en aquest cicle formatiu d’activitats comercials així com les seues eixides professionals i les possibilitats de continuar amb la formació, una vegada finalitzat el cicle.

L’IES Federica Montseny de Burjassot (Av. Primer de Maig, 4) té publicada, en la seua pàgina web, tota l’oferta educativa que té el centre, així com tota la informació rellevant de cara al procés de matrícula per al pròxim curs 2020-2021.

La incorporació d’aquest nou cicle formatiu a l’IES Federica Montseny és una molt bona notícia, a nivell educatiu, per a Burjassot ja que continua creixent així l’oferta de la Formació Professional en l’àmbit de l’escola pública.