L’IES Federica Montseny participa en els tallers del programa “Recicla amb els cinc sentits”

25 maig 2017|Burjassot

IES Federica Montseny Taller Recicla 5 sentidos mayo 2017

L’IES Federica Montseny de Burjassot ha participat aquests dies en diferents tallers del programa “Recicla amb els cinc sentits”, amb l’objectiu d’aprendre tot allò el relacionat amb els residus que es generen i el reciclatge. En total, han participat més de 80 alumnes, de deu grups d’ESO

Els tallers, impartits per l’equip d’Educació Ambiental, s’han centrat en la dissecció d’una borsa de fem, una activitat en la qual han après a diferenciar la tipologia dels residus, el seu reciclatge i la seua relació amb el medi ambient.

El programa “Recicla amb els cinc sentits” és un projecte de tallers i altres accions docents i ciutadanes, totalment gratuïtes, que es desenvolupen al llarg del territori autonòmic per a compartir la importància del reciclatge, la necessitat d’implantar bones pràctiques ambientals i aprendre que molts dels residus que es generen no són fem i poden ser recuperats. “Recicla amb els Cinc Sentits” és un gran objectiu comú de tota la Comunitat Valenciana que cerca el compromís d’una societat responsable amb la protecció del medi ambient, fomentant nous valors, motivació i els llits per a la participació activa.

El programa Recicla amb els Cinc Sentits, de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, compta amb la participació dels Sistemes Integrats de Gestió (SIG) de residus: Ecoembes, Ecovidrio, Fundació EcoRaee’s, Ambilamp, Fundació Ecotic, Fundació Ecolec, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolum, Europeam Recycling Platform, Tragamóvil i Sigre.

Tota la informació en www.reciclaconloscincosentidos.com.