L’IES Federica Montseny rep la visita de dues professores de Creta

20 juny 2022|Burjassot

Jobshadowing Creta

Dins del Projecte Erasmus+ Escolar, 2021-1-ES01-KA121-SCH-000007918, l’IES Federica Montseny de Burjassot ha rebut la visita de dues professores del centre 10th Sènior School de Heraclion, de Creta (Grècia). Del 23 al 27 de maig, les docents van poder assistir a classes d’Art, Economia, Biologia i Física i Química impartides en el centre burjassoter.

Al costat del professorat del centre, van poder també reunir-se amb l’equip d’Erasmus+ de l’IES, així com amb els coordinadors d’educació secundària i igualtat.

Ha sigut, sens dubte”, tal com han assenyalat des de l’IES burjassoter, “una experiència enriquidora per a totes dues parts que també s’ha enriquit amb visites a llocs d’interés cultural. Les professores visitants ens han deixat dos comentaris sobre aquests dies a Burjassot que passem a recuperar: “Your hospitality was far beyond our expectations” (La vostra hospitalitat ha anat molt més allà de les nostres expectatives) i “Tell your colleagues and direction team how grateful we llaure!” (Comunicar als vostres companys i equip de direcció l’agraïdes que estem)”.