L’IES Vicent Andrés Estellés celebra la seua Jornada de Portes Obertes

16 abril 2018|Burjassot

Des de 18/04/2018 fins a 18/04/2018

IES Vicent Andrés Estellés

Dimecres que ve 18 d’abril, l’IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot va a celebrar la seua Jornada de Portes Obertes, amb l’objectiu de donar a conèixer a la població l’oferta educativa, característiques i serveis que ofereix aquest centre educatiu, davant la proximitat de la campanya de matriculació per al pròxim curs acadèmic. La jornada tindrà lloc en les instal·lacions de l’institut, a les 18:30h.

Tal com han anunciat fonts de l’IES, durant la jornada, a més d’estar oberts a donar informació i a resoldre dubtes a les famílies que acudisquen, també s’informarà d’una nova iniciativa que ha tingut el centre: l’oferta d’un 1º d’ESO Especial perquè l’alumnat que cursa estudis de música o dansa en el conservatori (o escoles homologades) així com els esportistes que tinguen reconeixement d’elit, puguen compaginar els seus estudis amb un horari més adequat.

L’IES Vicent Andrés Estellés és l’únic centre públic de la zona que compta amb el Batxillerat d’Arts. L’institut està situat està situat en la Plaça del Palleter, s/n. El telèfon de contacte és el 961206220.