L’IMCJB obri la matrícula per a l’Escola de Pasqua 2019 que se celebrarà del 23 al 26 d’abril

9 abril 2019|Burjassot

Des de 09/04/2019 fins a 17/04/2019

Escuela de Pascua

Les vacances de Pasqua seran, un any més, molt divertides per a les xiquetes i els xiquets de Burjassot donat que, un any més, l’Ajuntament de Burjassot, a través de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, i comptant amb el treball de l’Agència Jove, ha preparat la seua Escola de Pasqua, en la qual les aventures i els dies de diversió faran que les vacances escolars siguen molt diferents.

La matrícula per a apuntar-se a l’Escola, la qual està orientada a xiquetes i xiquets de 4 i 12 anys, poden realitzar-se, des del dimarts 9 i fins a a el 17 d’abril, a través de la Seu Electrònica de l’IMCJB, allotjada en la web municipal, www.burjassot.org o bé de manera presencial en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura, prèvia sol·licitud de cita prèvia. Les dates de celebració de l’Escola de Pasqua seran del 23 al 26 d’abril.

Depenent de l’horari triat, el preu de l’Escola de Pasqua podrà variar. Així, en horari de 9 a 13.30 hores el preu serà de 35€ mentre que si es tria l’horari especial, entrant a les 8 del matí, el preu serà de 42€. En el cas de voler també el servei de menjador, de 13.30 a 15 hores, caldrà afegir a la matrícula el preu d’aquest, 25€.

Des de l’IMCJB es recorda que les places són limitades i que, tant en la web com en el servei d’informació, es poden consultar els descomptes per a famílies nombroses i la documentació a aportar en el moment de la matrícula.