El dilluns 15 de març entren en vigor les noves mesures Covid-19 aprovades per la Generalitat Valenciana

12 març 2021|Burjassot

Medidas 12-03-2021

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat hui, divendres 12 de març de 2021, les noves mesures addicionals que entren en vigor el dilluns 15 de març en tota la Comunitat valenciana a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

Dos són els documents que ha publicat hui el DOGV: el decret de Presidència de la Generalitat, que pots consultar ACÍ i en el qual es recullen les mesures de limitació de la permanència de grups de persones en espais públics i privats i la limitació de la mobilitat per al període comprés entre el 15 de març i el 12 d’abril de 2021, i la resolució de la Consellera de Salut Universal i Salut Pública, que pots consultar ACÍ, en el qual s’estan les mesures addicionals per a tota la Comunitat que estaran en vigor en el mateix període anteriorment assenyalat.

Les principals decisions adoptades per la Generalitat Valenciana per a alçar les mesures de control de la pandèmia en tot el territori valencià són les següents:

– En hostaleria i restauració, terrasses al 100% de la seua capacitat i interiors al 30% fins a les 18 hores i amb un màxim permés de 4 persones per taula
– En interior d’instal·lacions, centres esportius i piscines, reobertura al 30% d’aforament de gimnasos, pavellons, piscines i instal·lacions esportives d’interior.
– Limitació de grups en espais públics i privats. Màxim de 4 persones en espais públics. Trobades en domicilis limitats al mateix nucli de convivència
– Oci educatiu. Es reprenen les activitats d’oci educatiu amb un aforament del 30% i en grups de fins a 10 persones.
– Cerimònies. Es podran celebrar amb un terç del seu aforament i un màxim de 20 persones a l’aire lliure i 15 persones en espais tancats

A tot això s’uneix el manteniment del tancament perimetral de tot el territori valencià, la limitació de mobilitat nocturna a partir de les 22.00 hores i fins a les 06.00 hores i el comerç romandrà obert fins a les 20.00 hores.