El 25 de maig começa el procés de matrícula per al curs escolar 2021/2022

12 maig 2021|Burjassot

El procés de matrícula i canvi de centre escolar per al curs 2021/2022 ja comença i, igual que a l’any passat, ha de realitzar-se a través de la web de la conselleria de Educació entre el 25 de maig i el 2 de juny, per a aquells xiquets i xiquetes que accedeixen per primera vegada a un centre educatiu, públic o concertat, o d’aquells que, fins i tot estant ja escolaritzats, vulguen canviar de centre escolar.

per a aquells xiquets i xiquetes que accedeixen per primera vegada a un centre educatiu, públic o concertat, o d’aquells que, fins i tot estant ja escolaritzats, vulguen canviar de centre escolar.

L’Ajuntament de Burjassot, com cada any, des de la regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, ha realitzat un FULLET INFORMATIU en el qual es pot consultar l’oferta dels centres educatius del municipi, a més del calendari complet de la campanya de matrícula i els criteris de baremació.

Així, entre el 25 de maig i el 2 de juny es presentarà la documentació, les llistes provisionals es publicaran el 16 de juny i les definitives el 30 de juny, tenint lloc el procés de matriculació de l’1 al 16 de juliol.

Per als alumnes de Secundària i Batxillerat, les dates de presentació de sol·licituds començaran al juny, concretament, la presentació de sol·licituds serà del 3 al 14 de juny, publicant-se les llistes provisionals el 14 de juliol i les definitives el 23 de juliol. La matriculació d’aquests nivells educatius serà del 26 al 29 de juliol.