El Mercat Municipal L’Almara obri les seues portes aquest diumenge per a oferir els seus millors productes

23 abril 2018|Burjassot

Des de 29/04/2018 fins a 29/04/2018

CEMEF- Actividad Mercado 29-04-2018

El Mercat Municipal L’Almara oferirà aquest cap de setmana els seus millors productes obrint les seues portes aquest diumenge 29 d’abril. Després de l’èxit de la passada edició d’obertura en diumenge, quan centenars de veïns i veïnes van gaudir d’una jornada festiva degustant les millors tapes i comprant els més variats productes, s’ha tornat a apostar per aquesta activitat. Activitat que, en aquesta ocasió, a més, és solidària amb la lluita contra el càncer. 

Així, el diumenge el Mercat Municipal L’Almara, de la mà de CODEMER, l’Associació de comerciants del mercat, comptant amb la col·laboració de CEMEF, l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot i AVALAR-TE, l’Associació d’Artesans de Burjassot, que muntarà una taula informativa, obrirà les seues portes a les 10 del matí. 

Des d’aqueix moment, a més, es succeiran les activitats esportives ja que, a les 10:30 hores tindrà lloc una classe de zumba per a, a les 12 hores, donar pas a una altra d’step. Ja a les 13 hores serà el torn de la classe de pilates stretching, acabant les classes, a les 15:30 hores, amb el divertit Kangoo. Les activitats estan desenvolupades des del gimnàs Fitness Burjassot.

A més, com s’ha assenyalat, aquest mes l’obertura del Mercat és també solidària ja que la Junta Local contra el Càncer de Burjassot estarà present amb una taula petitoria amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra la malaltia.

Solidaritat, comerç, artesania, esport…tot s’entrellaçarà el diumenge 29 d’abril en el Mercat Municipal L’Almara que, una vegada més, oferirà els seus productes als veïns de Burjassot.