El Mercat Municipal L’Almara celebra Sant Valentí sortejant tres sopars en restaurants de Burjassot

6 febrer 2018|Burjassot

Mercado San Valentín

Davant la pròxima arribada d’una data celebrada per moltes persones, la del 14 febrer, Sant Valentí, el Mercat Municipal L’Almara ha llançat una nova campanya amb la qual vol premiar als seus clients, facilitant-los la celebració del Dia dels Enamorats.

Així, durant els pròxims dies, les persones que compren en les diferents parades del Mercat Municipal rebran un tiquet, que hauran d’introduir en l’urna situada en les instal·lacions del mercat, i que els servirà per a poder participar en el sorteig de tres sopars per a dues persones, valorats en 50 euros, per a gastar en diferents restaurants de Burjassot. 

El sorteig d’aquests premis tindrà lloc el mateix dia de Sant Valentí, el 14 de febrer a les 12h, en el Mercat de l’Almara. Els sopars podran gaudir-se tant el divendres 16 com el diumenge 17 de febrer. 

La campanya “Cupido compra en el Mercat de Burjassot” ha sigut impulsada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix Roc Senent, a través de CEMEF i amb la col·laboració de CODEMER.