El Mercat Municipal L’Almara estrena senyalística

2 desembre 2021|Burjassot

Mercado L'Almara

El Mercat Municipal L’Almara té nova senyalística. Més moderna, atractiva i, alhora, plena de color, tant en l’exterior com a l’interior del mercat, la nova senyalística crida l’atenció pel seu cuidat disseny i per ser fidel reflex de tots els productes que es poden trobar en el mercat.

Recentment, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat de la regidora de Mercats, Rosa Coca i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Pérez Menero, han pogut comprovar el gran canvi que ha aportat la nova senyalística al Mercat, donant-li més vida i mostrant en cadascuna de les parades els productes que ofereixen a tota la ciutadania. De fet, els cartells de les parades han sigut consensuats amb els propis comerciants, igual que el disseny de les entrades i dels laterals del Mercat.

La nova senyalística s’ha realitzat gràcies a la subvenció que ha rebut l’Ajuntament de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i ha sigut elaborada per Lavalenciana de Disseny i Comunicació.