El Mercat Municipal L’Almara organitza un diumenge de compres, diversió i música

7 febrer 2018|Burjassot

Des de 25/02/2018 fins a 25/02/2018

CARTEL MERCAT ok

El Mercat Municipal L’Almara de Burjassot obrirà les seues portes diumenge que ve 25 de febrer, per a oferir als veïns i veïnes de Burjassot  una jornada en la qual poder alternar, les compres amb el gaudi del temps lliure invertit en temps lliure i música. Una nova iniciativa per a l’impuls del comerç local posada en marxa des de la regidoria de Promoció Econòmica, que dirigeix Roc Senent, a través de CEMEF i amb tota la col·laboració de CODEMER. 

Així, des de les 10h i fins a les 17h, les parades del Mercat Municipal L’Almara obriran al públic per a oferir, tant productes de qualitat per a comprar i portar a casa com a apetitoses tapes de les quals gaudir, en el moment, com a aperitiu o dinar i bons dolços per a berenar.

Aquesta jornada de compres i oci es completarà amb l’actuació, a les 12h i amb entrada lliure, del grup valencià “Ramonets” que amb el seu lema “Cantar, ballar, riure, jugar” està triomfant entre el públic menut, i també entre els seus pares, amb les seues cançons versionadas de Ramones i aptes per a tots els públics. A més, ara acaben de traure nou disc, “Ser major és un ful”, del que segur que interpreten algun dels seus temes.