El Mercat Municipal L’Almara posa en marxa la seua pròpia web

4 juny 2021|Burjassot

Web Mercado Almara

El comerç de proximitat no té perquè estar renyit amb el poder de les tecnologies de la informació, sinó tot el contrari. I en aquesta premissa ha estat treballant el Mercat Municipal L’Almara que, aquest mateix matí de divendres (4-06-2021) ha presentat la seua nova web.

La presentació oficial del nou lloc web del mercat municipal ha tingut lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot, amb la presència de l’alcalde, Rafa García, la regidora de comerç, Rosa Coca i una representació dels comerciants del mercat i de les associacions comercials del municipi.

Desenvolupada des de CEMEF SLU i estructurada en diferents seccions (Història, llocs, receptes, blog i contacte) el lloc web de L’Almara està encara en procés de desenvolupament i optimització, però ja compta amb informació útil sobre totes les parades i serveis que ofereix el mercat, existint també enllaços directes les seues xarxes socials, a més dels horaris i contactes telefònics, tant del mercat en general com de cadascuna de les parades.

El Mercat Municipal L´Almara Burjassot està situat en ple barri de L´Almara, rebent el seu nom de la partida on està situat, que al seu torn pren nom de l’antiga séquia que l’envoltava. Ara, comença una nova etapa en la qual pretén continuar oferint el millor producte de proximitat i qualitat a la seua clientela, també mitjançant la seua modernització digital.