El Mercat Municipal l’Almara proposa múltiples activitats i sorpreses per a les vesprades dels divendres

4 abril 2018|Burjassot

Mercado Municipal en Navidad

Les compres dels divendres a la vesprada van a ser molt divertides en el Mercat Municipal l’Almara de Burjassot. Aquest espai municipal ampliava el seu horari en la vesprada dels divendres, de 17 a 20:30 hores, perquè les i els veïns del municipi pogueren fer còmodament les seues compres i, perquè aquestes compres, en aquest mes d’abril, siguen més amenes amb tallers i sorteigs.

Així, durant els divendres del mes d’abril, els dies 6, 13, 20 i 27, de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, l’Associació de Venedors del Mercat Municipal l’Almara (CODEMER) va a engegar tallers per als més xiquets, el sorteig de davantals entre tots els clients i demostracions culinàries.

El primer dels divendres del mes, el 6 d’abril, se sortejaran davantals entre tots els clients i clientes que vagen a realitzar les seues compres al Mercat i, una setmana més tard, el divendres 13 d’abril, tindrà lloc el taller d’elaboració de xapes, enfocat per als xiquets de la casa. A meitat de mes, el divendres 20 d’abril, es realitzarà una demostració de cuina i tancarà el mes d’activitats dels divendres, el dia 27, el taller d’elaboració de galetes, pensat també per als xiquets.

Des de CODEMER informen que els tallers per als xiquets requereixen inscripció ja que el nombre de participants és limitat. Poden realitzar la inscripció en el propi Mercat.