El Mercat Municipal l’Almara ja compta amb un caixer automàtic

3 octubre 2017|Burjassot

Cajero automático mercado

Coincidint amb la presentació de les obres de rehabilitació interior del Mercat Municipal l’Almara, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, Roc Senent, acompanyat del director de l’oficina de Caixa Popular del municipi, Juan José Merino, han comprovat la ubicació i el funcionament del caixer automàtic situat en una de les entrades del Mercat.

El caixer s’ha situat en aquesta zona comercial del municipi, gràcies al conveni de col·laboració signat en el mes de desembre del passat any, per part del Consistori, en la figura del seu alcalde, Rafa García, i del propi Juan José com a representant de Caixa Popular. Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament autoritzava a Caixa Popular a la instal·lació del caixer automàtic amb les condicions i connexions necessàries per a donar-li servei.

La ubicació del caixer en aquesta zona s’ha dut a terme dins del procés de potenciació i promoció del Mercat Municipal, així com per a donar servei als usuaris de la zona, ja que no existeixen sucursals bancàries pròximes a la mateixa.