El Mercat del Bescanvi se celebrarà a Burjassot cada últim dijous de mes

16 gener 2017|Burjassot

Atenent a les peticions de les usuàries i els usuaris de les Biblioteques Municipals i tenint en compte el gran èxit de cada edició que es programa, l’equip de Biblioteques de l’Ajuntament de Burjassot, va a programar el Mercat del Bescanvi de llibres l’últim dijous de cada mes.

Aquesta és una de les activitats més demandades per les veïnes i els veïns de Burjassot i bona prova d’açò és el gran número d’intercanvis que es realitzen cada vegada que el Mercat ix a la Plaça de la Casa de Cultura o s’instal·la en el hall del citat espai municipal. La primera cita d’aquest 2017 serà dijous que ve 26 de gener.

Sense gastar-se ni un sol euro, les persones que participen en el Mercat del Bescanvi tenen la possibilitat de canviar els llibres que ja s’han llegit i que tenen en les seues cases per aquelles obres que volen llegir-se i que estan dins de les seues particulars llistes de lectura. A més dels llibres que exposen les Biblioteques Municipals, qualsevol persona pot aportar els seus i realitzar l’intercanvi.