El Mercat del Bescanvi torna a la Plaça de la Casa de Cultura dins de les activitats del Mes del Llibre

7 abril 2015|Burjassot

Dins de la programació del Mes del Llibre de les Biblioteques Municipals de Burjassot, els dies 8, 17, 23 i 29 d’abril a partir de les 17:30 h, la Plaça de la Casa de Cultura acollirà una de les activitats que major nombre de persones reuneix edició rere edició: el Mercat del Bescanvi.

Aquesta activitat dóna l’oportunitat als amants de la lectura i dels llibres, sense gastar-se ni un sol euro, d’intercanviar llibres que ja s’han llegit per alguns que encara no han pogut llegir. A més dels llibres que exposen les Biblioteques Municipals, qualsevol persona pot aportar els seus i realitzar l’intercanvi.

Aquesta any, concretament la vesprada del 17 d’abril, el Mercat del Bescanvi comptarà amb la col·laboració de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) que participarà en l’activitat aportant llibres que tenen en l’entitat i donant també a conèixer la gran labor que realitzen en el municipi.

El passat any es van realitzar 227 intercanvis de llibres, una gran xifra que enguany s’espera superar gràcies a la participació de la ciutadania.