El Mercat Municipal presenta la seua nova imatge gràfica i el seu canvi de fisonomia

16 febrer 2017|Burjassot

Coincidint amb la celebració de la I Nit al Mercat de l’any, dissabte que ve 18 de febrer, el Mercat Municipal presentarà a partir de les 20 hores, de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, la seua nova imatge gràfica i la imatge que el seu propi recinte lluirà en els pròxims mesos. Un canvi de fisonomia per a fer aquest espai municipal, tan visitat per les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot, més acollidor, alhora que modern i atractiu.

En paraules del regidor Roc Senent, “aquesta és una nova iniciativa amb la qual volem posar en valor el nostre comerç tradicional en el Mercat de Burjassot, buscant dinamitzar l’activitat econòmica, atraient a clients facilitant en tot moment la compra amb elements que la faran més còmoda, àgil i moderna. Canviar l’edifici tant per fora com per dins, tant en la seua entitat estructural com en la seua identitat visual és per a nosaltres un objectiu a curt termini, a molt curt termini, que considerem principal en l’activació comercial de l’aquest espai i dels seus productes“.

En primer lloc, i comptant amb la presència del propi regidor, de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, del Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, i dels responsables de la nova imatge, es va a fer la presentació gràfica de la nova imatge del Mercat; imatge que canviarà la fisonomia del recinte, utilitzant colors vius i nous elements en el propi edifici, remodelant així la seua estructura i donant-li una visió més especial alhora que moderna. A més, es presentarà també el nou nom que rebrà aquest espai municipal.

La segona part de la presentació suposarà donar a conéixer la campanya de difusió de la nova imatge del Mercat Municipal, els nous logos, els nous colors, la senyalística…en definitiva, la imatge que a partir del dissabte identificarà al Mercat Municipal de Burjassot. Una nova identitat corporativa per al Mercat.

Després de la presentació dels nous elements identificatius del Mercat serà el moment de degustar els productes i plats preparats pels diferents llocs en la I Nit al Mercat de 2017.