El mes de juliol sap a tapa a Burjassot

4 juliol 2017|Burjassot

Des de 14/07/2017 fins a 15/07/2017

Ruta de la Tapa Julio 2017

De la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF i al costat de l’Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot (AHORA Burjassot) els establiments hostalers de Burjassot ja estan preparant una nova edició de la Ruta de la Tapa del municipi.

Després de l’èxit de la celebrada el passat mes, en aquest mes de juliol es repetirà la iniciativa que, en aquesta ocasió, tindrà lloc els dies 14 i 15 de juliol i comptarà amb la participació de 18 establiments hostalers del municipi. 

Els establiments de la XIV Ruta de la Tapa estaran repartits en dues zones, com és habitual, i en aquesta edició es comptarà, una vegada més, amb la participació de dos Food Truck, que se situaran en la Plaça de l’Ajuntament. 

Com cada edició de la ruta, participar en la mateixa té premi. Una vegada emplenada la cartilla que es facilitarà en els establiments participants, i que ha de tenir dos encunys de cadascuna de la zones de la ruta, es podrà dipositar en l’urna que es situarà en l’Ajuntament per a optar a guanyar un dels tres sopars, per valor de 50 euros, que es sortejaran el 19 de juliol, en l’Ajuntament, a les 12 hores.