Juny arriba a les Biblioteques Municipals amb les 3-R: reduir, reutilitzar i reciclar

27 maig 2019|Burjassot

Des de 05/06/2019 fins a 05/06/2019

Biblioteca Infantil reciclaje

L’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ha preparat ja la seua programació gratuïta d’animacions lectores del mes de juny; programació que acomiadarà les activitats fins al setembre, que es reprendran després de les vacances estivals.

El mes de juny, les activitats estaran centrades en la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i en la importància de Reduir, Reutilitzar i Reciclar, les 3-R.

El mateix Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny, se celebrarà amb una animació lectora que començarà a les 18 hores a la Biblioteca Infantil. L’activitat començarà veient dos vídeo-contes en els qual es recordarà la importància de posar en pràctica les 3-R: Reduir, Reciclar i Reutilitzar i, en el segon,  s’abordarà el problema de la contaminació en els mars per l’abús de l’ús dels plàstics. Una vegada finalitzada aquesta primera part es llegirà en veu alta el llibre “Un dia amb Goti”, editat per l’Emshi, l’Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics on es podran aprendre alguns trucs per a estalviar aigua en el dia a dia i, per a finalitzar l’activitat, es realitzarà un taller en el qual posar en pràctica una de les 3-R.

El dijous 6 de juny, l’escriptora Sara Pavón, Sara Leo, tornarà a la Casa de Cultura, en aquesta ocasió per a presentar el seu poemari “Herida, limón y sal” de l’editorial Nueve tu lengua. La presentació serà molt especial ja que hi haurà també un recital i la intervenció musical del guitarrista del grup Bombai, Ramoneti García. Serà a les 19 hores, a la Casa de Cultura.

La segona presentació del mes estarà a càrrec de Julián Rodríguez que portarà a la Casa de Cultura la seua novel·la “Crítica a una sentencia” el dijous 13 de juny, també a les 19 hores. En la presentació del llibre col·laboraran també Ignacio Crespo, metge i divulgador, Fernando Frías, advocat, Felipe de la Fuente, llicenciat en farmàcia i Mariano Collantes, biòleg.

Per a tancar el mes, arribarà el dijous 27 de juny una nova edició del Mercat del Bescanvi, a les 17.30 hores en l’hall de la Casa de Cultura i el divendres 28 de juny la sessió del Club de Lectura que, aquest mes estarà dedicada a Aldous Huxley i la seua obra “Un mundo feliz”. Serà a les 19 hores també a la Casa de Cultura.

A aquestes activitats s’uneixen el mes de juny les diferents visites programades dels centres escolars del municipi a la Biblioteca Infantil i a Burjassot Ràdio. En aquest cas, al llarg de diferents dies serà el CEIP Fernando de los Ríos el que realitzarà les visites.