El musical infantil ‘Toys. Una historia de juguetes’ arriba a Burjassot

26 desembre 2023|Burjassot

Des de 28/12/2023 fins a 28/12/2023

b_toys,elmusical_rrss-03

Els xiquets i xiquetes de Burjassot estan gaudint de les seues vacances de Nadal i per a la vesprada del pròxim dijous 28 de desembre, la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, els proposa un pla, amb molt de ritme. Es tracta de gaudir del musical Toys. Una historia de juguetes, un espectacle gratuït i per a tota la família, que tindrà lloc a les 18 h, a l’Auditori de la Casa de Cultura.

Toys. Una historia de juguetes és un espectacle musical, amé i divertit, on es cantaran els contes més coneguts de hui i de sempre. La història presenta a Clarita, una xiqueta amb una enorme pressa per fer-se major que un dia d’estiu pronuncia unes paraules tràgiques amb les quals tots els seus peluixos cobren vida. Entre ells, hi ha un follet màgic anomenat Orejones, que intentarà convéncer a Clara que ha de viure el moment i aprofitar-lo, que ser xiqueta és divertit i que jugant i cantant sempre serà feliç.

Amb una duració de 50 minuts aproximadament, els més menuts de la casa al costat dels seus familiars gaudiran d’una vetlada en la qual els contes i les pel·lícules infantils més famoses cobraran vida al ritme de la música. 8 artistes recrearan als personatges més populars i coneguts entre els xiquets i xiquetes de hui dia i posaran en peus al públic assistent per a ballar i cantar. Toys. Una historia de juguetes és un espectacle de l’Institut Valencià de Cultura.