El xiquet Roc gaudeix d’una nit entre bambolines

1 juliol 2020|Burjassot

Roque entre bambalinas
Roque entre bambalinas

A una setmana d’acomiadar-se del seu estimat poble, el xiquet Roc ha volgut rememorar amb els burjassoters que han seguit les seues memòries, setmana a setmana, la que sens dubte va ser una de les nits més apassionants i inoblidables de la seua vida. Com ja sabran els que al començament del confinament van descobrir a aquest curiós xiquet, Roc, d’edat indeterminada, amb un físic ancorat en la infància, té la capacitat de poder viatjar en el temps i en l’espai. Així que, amb l’estat d’alarma, va decidir tornar al seu poble natal, Burjassot, per a enlluernar als seus veïns i veïnes amb uns records i vivències que, a més d’entretindre, també han servit per a conéixer una mica més sobre la història, les peculiaritats o els personatges il·lustres del poble.

Ara, en el seu penúltim relat, Roc fa viatjar als seus seguidors fins a maig de 2006, quan a Burjassot s’estava celebrant la segona edició del Festival d’Arts Escèniques, més conegut com el 10db, “deu dies de Burjassot”. En el seu relat, Roc recordarà, amb moltíssim afecte, la nit en què la coneguda i famosa companyia teatral “Comediants” va aterrar en la Plaça de l’Ajuntament per a representar “L’arbre de la memòria”, un xou fantàstic ple de color, llums, personatges i criatures increïbles. I enmig de tot aqueix espectacle, Roc va aconseguir el seu moment de glòria quan va tindre l’honor de cavalcar a lloms d’un impressionant drac, davant milers de persones i l’orgullosa mirada dels seus pares. Per a conéixer a fons els secrets d’un muntatge teatral i l’admiració de Roque pel món de l’escena, els seguidors ja tenen a la seua disposició tant el RELAT com el VÍDEO de “Roc entre bambolines”.

La setmana que ve, Roc compartirà amb la seua gent el seu últim relat…de moment. Potser per ser l’últim, Roc no vol donar cap pista però la història promet.