Ampliat fins al 14 de març el projecte “Burjassot per la igualtat” perquè els joves creuen els seus vídeos en TikTok per a conscienciar i lluitar per la igualtat de gènere

18 febrer 2021|Burjassot

A causa de la gran acceptació que ha tingut la campanya “Burjassot per la Igualtat”, un certamen que insta la ciutadania a la creació de vídeos en la plataforma TikTok per a conscienciar i lluitar per la igualtat de gènere, Espai Dona, el servei municipal d’atenció integral a les dones de l’Ajuntament de Burjassot, ha informat que s’amplia el termini per a participar en el concurs.

Així, amb l’etiqueta #Burjassotperlaigualtat, s’anima als joves a realitzar els seus vídeos en TikTok; vídeos que es podran enviar fins al 14 de març després d’haver emplenat el formulari d’inscripció ACÍ. En el citat enllaç també es poden consultar les bases del concurs que té dos premis, un de 200€ per al guanyador i un altre de 100€ per al segon classificat. A més, els vídeos guanyadors, que es donaran a conéixer el 16 de març, competiran també a nivell nacional, optant a tres premis, ja que l’organització ha decidit ampliar els guardons: el primer premi serà de 1.000€ i 500€ en formació (en línia o presencial) a l’escola EFTI de Madrid, el segon estarà dotat de 500€ i el tercer de 250€. Els guanyadors nacionals es donaran a conéixer el 25 de març.

Per a participar serà necessari que la persona participants viva, estudie, treballe o siga nascuda a Burjassot i no és necessari disposar d’equips professionals, bastarà amb un mòbil i una bona història que contar que tinga com a temàtica la lluita per la igualtat de gènere: igualtat en l’esport, en el món laboral, en les tasques domèstiques, denúncia de relacions tòxiques, apoderament, etc…La duració màxima dels vídeos serà d’un minut i es poden utilitzar totes les possibilitats creatives que proporciona TikTok. Una vegada gravat el vídeo, tan sols cal pujar-lo a la citada xarxa social amb l’etiqueta #Burjassotperlaigualtat.

L’objectiu de la convocatòria és l’estímul de la capacitat creativa de la ciutadania de Burjassot, alhora que es potencia la reflexió i la conscienciació per la igualtat de gènere en totes les edats i, especialment, entre els joves, usuaris de TikTok d’una manera activa.

La iniciativa que es desenvoluparà a Burjassot s’enquadra dins del projecte nacional “Rodant per la igualtat”, que es fa càrrec de les Bases de participació i dels premis que s’entreguen. Aquest projecte aglutina nombrosos certàmens locals similars amb la mateixa temàtica, la igualtat de gènere, que sumaran forces amb l’objectiu comú de la conscienciació per la igualtat i la lluita contra el masclisme.