El nou festival Incendiari aterra a Burjassot amb les actuacions de Triángulo de Amor Bizarro, La Plata, Biznaga i Lisasinson

23 març 2022|Burjassot

Des de 07/05/2022 fins a 07/05/2022

Cartel Incendiari 7-05-2022

La primera edició del nou festival valencià Incendiari, un mix de música en directe, skate i art urbà a l’altura de les demandes de les noves generacions ha triat Burjassot com a escenari. La cita tindrà lloc dissabte que ve 7 de maig a l’Auditori de la Casa de Cultura i, com a plats forts, comptarà amb les actuacions dels grups Triángulo de Amor Bizarro, La Plata, Biznaga i Lisasinson.

De la mà de Gazpatxo FestCultura i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Cultura i Joventut que dirigeix Javier Naharros, es tracta d’una nova oferta cultural que, en forma de festival, pretén reunir tres conceptes que en l’actualitat van agafats de la mà i que ajuden a mantindre una trilogia indivisible: Post-Punk, Skate i Il·lustració.

L’Incendiari començarà al matí al Parc de la Granja amb un mercat d’il·lustració i una exhibició, en la pista de skate, a càrrec de reconegudes patinadores i patinadors valencians, juntament amb altres actuacions musicals, encara per confirmar. A la vesprada, l’obertura de portes de l’Auditori serà a les 16.00 hores, mentre que els concerts de les diferents bandes se succeiran entre les 17h i les 23 h. Les entrades per al festival ja estan a la venda i tenen un preu de 22 euros.

Les persones interessades a realitzar qualsevol tipus de consulta poden fer-ho a través del correu electrònic info@gazpatxofestcultura.com.