El nou parc per a gossos de Burjassot ja està obert al carrer María Ros

18 juliol 2018|Burjassot

Gos parc 1
Gos parc 2
Gos Parc 3

Situat al carrer María Ros, al costat de la seu de CEMEF i en ple nucli urbà, el nou parc per a gossos de Burjassot ha obert les seues portes sumant-se així al ja existent en la zona de l’Empalme. La creació d’aquest nou Gos Parc, impulsat des de la regidoria de Benestar Animal que dirigeix Olga Camps està pensada perquè els gossos dels veïns i veïnes de la zona tinguen el seu propi espai de joc i esplai.

En la vesprada d’ahir, el nou Gos Parc, que obrirà tots els dies de 9h a 21h, va ser inaugurat per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García i de la pròpia regidora de Benestar Animal, els quals van estar acompanyats per representants de la Societat Protectora de Burjassot i de veïns i veïnes que van acudir acompanyats de les seues mascotes.

El Gos Parc del carrer Maria Ros s’ha equipat amb elements per a la distracció de les mascotes, presa d’aigua perquè es refresquen i bancs per als amos. La idea, des de la regidoria de Benestar Animal és “dotar-ho progressivament de més equipament i, a més, continuar atenent els suggeriments dels usuaris tal com es vaja utilitzant l’espai. Al mateix temps sol·licitem que, pel bé de les mascotes, entre tots els usuaris s’intente conservar i mantindre el més net possible”.

D’altra banda i, a petició de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB), encarregada de controlar les colònies de gats del municipi, s’ha construït una gatera amb accés des del propi parc i amb comunicació directa al Parc 8 de març, on habita la colònia de gats d’aqueixa zona. Una voluntària de la SPAB serà l’encarregada de supervisar l’estat d’aquesta gatera, tenint accés mitjançant clau, per a controlar l’aliment i les zones de refugi per als felins.