El Pavelló Cobert es prepara per a ser punt de vacunació massiva

20 maig 2021|Burjassot

Pabellón 1

Durant una temporada que començarà dilluns que ve 24 de maig, el Pavelló Cobert de Burjassot, espai habitual per a la pràctica esportiva de clubs locals es convertirà en punt de vacunació massiva per a la ciutadania del municipi.

Des que fa setmanes, el Consistori comunicara a la Conselleria de Sanitat la total disponibilitat d’aquesta instal·lació municipal per a la ubicació d’una possible seu de vacunació i des que la seua vegada la Conselleria donara el vistiplau, una vegada comprovades les condicions i característiques de l’espai, l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Brigada Municipal d’Obres i la regidoria de Sanitat i en coordinació amb els centres de salut de la localitat, s’ha posat a treballar en l’adequació del Pavelló per a l’imminent al·luvió de veïns i veïns que a partir del pròxim dilluns acudiran a vacunar-se.

Ja estem veient el final d’un llarg any de dificultats. Tindre a la nostra ciutat el punt de vacunació és un alleujament i un gran símptoma d’avanç. A poc a poc esperem veure vacunada a tota la població, per descomptat, mantenint les mesures de seguretat necessàries i complint totes les normatives vigents”, ha apuntat Rafa García, alcalde de Burjassot.