El Pare Noel i els Reis Mags visitaran el Mercat Municipal

19 desembre 2016|Burjassot

Les veïnes i els veïns de Burjassot que realitzen les seues compres, aquests dies, en el Mercat Municipal de Burjassot, tindran l’oportunitat de gaudir de dues de les visites més esperades per menuts i majors: la del Pare Noel i la dels Reis Mags que faran un descans, en el seu treball de preparar els regals que portaran a les cases, per a estar en aquest espai municipal. A més, el Mercat sortejarà tres xec-compra per a premiar la fidelitat dels seus clients.

El sorteig, que tindrà lloc el dimarts 20 de desembre en el propi Mercat, lliurarà dos xecs valorats en 90 euros i un xec valorat en 75 euros per a gastar en els comerços del propi Mercat.

El dia de la Nit de Nadal, dissabte 24 de desembre a partir de les 10:30 hores, el Pare Noel visitarà el Mercat per a arreplegar les cartes dels xiquets que acompanyen als seus pares i mares a fer les últimes compres nadalenques. Podran fer lliurament de les mateixes fins a les 12:30 hores. Un dia abans, el divendres 23 de desembre, el Mercat tindrà horari especial per a facilitar les citades compres nadalenques. Aqueix dia, a més del seu horari habitual de matins, també obrirà les seues portes de 17 a 20 hores.

Vespra del dia més esperat per tots els xiquets del món, el 5 de gener, el Mercat s’engalanarà per a rebre la visita de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Des de les 10:30 hores i fins a les 12:30 hores del dimecres 5 de gener, Ses Majestats rebran als xiquets i xiquetes i arreplegaran també les seues cartes per a acabar de preparar els joguets que deixaran aqueixa mateixa nit en les cases.