El parc de la Granja acull un nou matí de “Diumenges als sparcs” i l’espectacle de dansa, “La Banda”

30 maig 2022|Burjassot

Diumenge que ve 5 de juny, les Regidories d’Educació i Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigides per Manuela Carrero i Javier Naharros respectivament, s’uniran per a oferir als burjassoters un matí de diumenge diferent i divertidt en el qual no faltaran els jocs i els tallers, acompanyats d’un genial espectacle de dansa.

El Parc de la Granja serà el punt de trobada de la ciutadania, a partir de les 11.00 hores, quan donarà inici una nova edició dels “Diumenges als parcs”, el projecte d’oci i temps lliure familiar desenvolupat des de l’àrea d’educació que oferirà als visitants al parc l’oportunitat de gaudir de jocs gegants de fusta i bombolles de sabó i tallers de manualitats relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

En paral·lel, l’àrea de cultura ha programat, gratuïtament també, a les 12.00 hores, l’espectacle de dansa “La Banda”, una proposta de carrer, per a totes les edats, amb música original de Raquel Molano, escenografia de Luis Crespo, vestuari d’Ana Esteban, dramatúrgia de Lucas Escobedo, coreografia d’Asun Noales i direcció escènica d’Escobedo i Noales.

La Banda és una peça de dansa i circ i és el primer espectacle de carrer que estrena la Companyia OtraDanza. Ens mostra a una família nòmada i caòtica. Cinc divertits personatges que no poden ser més diferents i diversos entre si, però que es complementen a la perfecció.

En aquesta metàfora de treball en equip, representada per la Banda, es reivindica “un espai per a compartir, trobant el sentit d’estar, viure i conviure, des d’allò petit, subtil i senzill. Compartir, connectar, adaptar, reinventar, són les paraules clau i pautes implícites”, de l’espectacle, tal com han assenyalat des de la companyia.

Un diumenge diferent, carregat d’activitats gratuïtes per al gaudi de tota la família tenint un dels pulmons verds més bonics del municipi com a punt de trobada: el Parc de la Granja… t’ho  perdràs?