El Parc de L’Eixereta comptarà amb un nou joc, en forma de castell, amb infinitat d’elements per als xiquets

8 octubre 2019|Burjassot

Parque Eicereta

Serà un dels jocs més espectaculars de Burjassot i, tal com es pot veure en les fotos que acompanyen aquesta informació, en unes setmanes serà ja una realitat i ho podran gaudir els xiquets del municipi al Parc de L’Eixereta.

L’Ajuntament, des de l’àrea de Serveis Municipals, dirigida pel Regidor Manuel Pérez Menero, està treballant a contrarellotge perquè tot estiga disposat el més prompte possible i els xiquets de Burjassot puguen gaudir del seu temps d’oci en aquest joc tan singular que té un pressupost de 54.885€.

A més de la figura central del castell, amb un gran tobogan i amb corredors per a desplaçar-se d’una part a una altra, la nova zona de jocs tindrà elements complementaris per a xiquets i xiquetes més menuts amb l’objectiu que es puga gaudir del joc a totes les edats.

També se situaran gronxadors i tota la zona estarà reforçada amb cautxú per a donar-li major seguretat i que puguen jugar sense cap perill.

Aquesta nova actuació al Parc es fa ressò “de les peticions dels usuaris i les usuàries del mateix que ens demanaven millorar la zona de jocs. Amb total seguretat, aquest nou i espectacular castell, i els seus elements complementaris, agradarà a tots i, el més important, farà que els xiquets i les xiquetes gaudisquen encara més si cap del parc”, en paraules de l’alcalde de Burjassot, Rafa García.