El Parc La Granja comptarà amb nous elements biosaludables i ampliarà el seu paviment de seguretat

14 octubre 2021|Burjassot

Calistenia La Granja

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Pérez Menero, continua duent a terme millores als parcs i zones d’oci i esplai del municipi. En aquesta ocasió, i pensant en la gran quantitat de veïnes i veïns que fan ús dels diferents aparells biosaludables que estan situats als parcs de Burjassot procedirà, en la fase un del Parc de la Granja, a ampliar-los i a instal·lar de nous.

Concretament, la Junta de Govern del Consistori ha aprovat l’ampliació dels elements calistènics de La Granja, amb la instal·lació de nous aparells biosaludables i l’ampliació del paviment de seguretat. El cost de les obres, a càrrec del pressupost municipal, ascendeix a prop de 18.000€.

Així, pròximament, el Parc de la Granja comptarà amb diferents elements ab els quals els esportistes podran fer exercici només amb el pes del seu propi cos com ara barres de dominades, una paret sueca, una barra de freestyle i huit pals verticals que s’uniran a una monkey bar estàndard, que és un marc d’escalada per a xiquets xicotets que consisteix en una fila de barres per a engrunsar-se. D’igual manera, s’instal·laran tres dobles barres paral·leles corbades i dos més, en aquest últim cas, baixes.

Per a finalitzar la millora de la zona de jocs, es procedirà també a l’ampliació del paviment de seguretat.