“El Piló” celebra el “Dia de la Pilota Valenciana” i la seua IV Dansà

18 octubre 2021|Burjassot

Des de 23/10/2021 fins a 23/10/2021

El Piló 23-10-2021

El proper dissabte 23 d’octubre, la cultura valenciana arribarà als carrers de Burjassot, gràcies a l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló”, la qual ajuntarà cultura i tradició per a celebrar el “Dia de la Pilota Valenciana” i la seua IV Dansà que, des de la seua seu, recorrerà diverses dels carrers del municipi fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament.

El dia començarà a les 10.00 hores en la c/ Doctor Moliner, 10, on tindrà lloc una partida d’exhibició de raspall que estarà a càrrec de dos equips infantils de pilota per a, a continuació, disputar el “V Trofeu de Galocha “El Piló”” que comptarà amb la participació del C.P.V. Godella, l’Equip “El Piló” i pilotaris de renom de la Federació Valenciana de Pilota. Finalitzades les partides, tindrà lloc una xarrada sobre Pilota Valenciana i el lliurament de medalles. 

Una vegada recuperades les forces, ja en horari de vesprada, a les 18.00 hores, tindrà lloc la IV Dansà “El Piló” que, eixint de la seu de l’entitat, (Doctor Moliner, 10) i en cercaviles, arribarà fins a la Plaça de l’Ajuntament. Un punt de trobada per als amants del ball i de la tradició valenciana que podran gaudir amb el bon fer del Grup de Danses “El Piló” i de la resta de grups convidats que participaran en la Dansà.