El Piló celebra el tradicional sopar de lliurament dels seus premis literaris

11 maig 2022|Burjassot

Des de 20/05/2022 fins a 20/05/2022

El Piló Narrativa

Divendres que ve 20 de maig, a les 20.30 hores, l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló” de Burjassot celebrarà el sopar anual amb motiu de la XXXIV edició dels Premis Literaris i d’Investigació “El Piló” en llengua valenciana. Durant l’acte, que tindrà lloc en la Cafeteria de la Casa de Cultura, es lliuraran els premis corresponents a les modalitats de poesia, assaig i novel·la.

El XXI Premi ‘Federic Feases’ de novel·la, dotat de 1.800€, publicació de l’obra premiada i figura en bronze de J. Chornet, ha sigut concedit, per decisió del jurat compost per Manolo Casaña Taroncher, Juli Moreno i Moreno, Jesús Moya Casado, Antoni Ruiz i Negre i Josep Barat i Blasco com a secretari amb veu i vot, a Enric Calvo Dolz, per la seua obra “El Viage”.

El II Premi “’Josep Melià’ de Poesia, dotat de 300€ i “Piló” de bronze ha sigut, per decisió del jurat compost per Vicent R. Gil Andreu, Aureli López Muñoz, Joan Carles Micó i Ruiz, Miquelo García i Maldonado i Josep Barat i Blasco per a l’obra ‘A tres llegües’, de la qual és autora Ampar Cabrera i Sanfélix.

Finalment, l’IV Premi ‘Joan Costa’ d’assaig, amb una dotació de 500€ i “Piló” de bronze, ha sigut per a l’obra titulada “X Valéncia”, que té com a autor a Vicent Josep Escuder i Bisbal. En aquest cas, el jurat ha estat compost per Pepe Peiró, Joan Sancho i Gea, Albert Marín i Sanchis, Pau Giner, Vicent Ramón Gil i Andreu i Josep Barat i Blasco.

A més, i com és tradicional, durant el sopar es durà a terme el concurs de microrelats en llengua valenciana redactats pels assistents i el guardó al guanyador o guanyadora s’entregarà aqueixa mateixa nit, una vegada realitzat el recompte dels vots que emetran tots els presents en el sopar.

El Piló ha informa que el preu del tiquet del sopar és de 25€ i les reserves poden fer-se telefonant al 627 28 29 75, preguntant per Pepe Barat.