El Ple de Burjassot sol·licita solucions a la Generalitat per a les inundacions de Lauri Volpi, L’Almara i Sant Joan

25 febrer 2015|Burjassot

El Ple de l’Ajuntament de Burjassot, celebrat en sessió ordinària dimarts passat 24 de febrer, va aprovar una moció presentada pel grup municipal Bloc- Coalició Compromís en la qual sol·licita a la Generalitat Valenciana solucions a les inundacions dels barris de Sant Joan, Lauri Volpi i L’Almara, ja que s’ha demostrat que el col·lector és del tot insuficient”. La moció va ser aprovada pels vots a favor del PSOE, Bloc- Coalició Compromís i EU i el vot en contra del Partit Popular.

Així mateix, en el segon acord de la moció, s’insta “a Aigües de València que solucione el problema dels embornals, per a evitar les males olors dels nostres carrers”, mentre que en el tercer punt, sol·licita “a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana al fet que prenga les mesures oportunes perquè les aigües de la plataforma de les vies no vagen a parar al pas inferior del túnel al Camp del Cigronet”.

El text de la moció arreplega que “encara que s’han fet diferents actuacions per a pal·liar aquesta situació, com el col·lector d’aigües pluvials de Sant Joan, l’ampliació del clavegueram i el col·lector del pas inferior, totes han resultat insuficients i no donen solució al problema. A més, des de la construcció del col·lector de Sant Joan, s’han unit els circuits aigües pluvials i fecals, provocant intenses olors en els carrers del nostre poble, fet que s’agreuja més encara pel mal estat de conservació dels embornals. Els veïns i veïnes de Burjassot no podem patir més aquesta situació que ens afecta a la nostra vida quotidiana, amb tancament de carrers, inundacions de baixos comercials i vivendes, desperfectes en cotxes, i la desagradable olor del clavegueram”.