El Ple Municipal aprova diferents punts i mocions en la sessió ordinària de maig

2 juny 2022|Burjassot

Ayuntamiento de Burjassot

El passat dimarts 31 de maig, va tindre lloc la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Burjassot, en la qual es van aprovar diferents punts i mocions per part de la Corporació Municipal.

En primer lloc, el Ple aprovava la proposta d’adhesió a la Xarxa d’Entitats Locals per a desenvolupar els ODS de l’Agenda 2030. Seguidament, es procedia a l‘aprovació definitiva del Pla Municipal d’Igualtat d’oportunitats entre Dones i Homes de Burjassot i del manifest de la FVMP de 5 de maig en record i homenatge als valencians i espanyols deportats, morts i supervivents en camps de concentració i a totes les víctimes del nazisme.

D’igual manera, s’han aprovat les festivitats locals per a l’any 2023 i la moció presentada per Ciudadanos per a la instal·lació de punts de recàrrega per a dispositius mòbils en espais públics.

En últim lloc, es va aprovar la moció presentada per Compromís per a la visibilització del linfema, el lipedema i el flebedema amb motiu del mes del Lipedema i la proposició de modificació de l’Ordenança General de Subvencions per a incloure l’annex X sobre Premis Dona i Esport.