El Poliesportiu Municipal obri la seua instal·lació i ja es pot jugar a frontennis, pàdel i tennis en modalitat de dobles

15 juny 2020|Burjassot

reapertura Polideportivo

Burjassot continua avançant en l’obertura de les seues instal·lacions municipals. A partir de demà dimarts 16 de juny, es procedirà a l’obertura del Poliesportiu Municipal. Aquesta obertura suposa que es podrà fer ús del parc infantil per part dels més menuts. A més, una vegada en la Fase 3, s’amplien les possibilitats de joc en pàdel i tennis i s’obriran també les pistes de frontennis, en els tres casos, per a esportistes no federats.

Així,a partir de demà dimarts, es podran disputar partits de dobles tant en tennis com en pàdel i ja es podran realitzar les reserves per a les pistes de frontennis, sense necessitat de ser esportistes federats. Aquelles persones interessades a fer ús de les citades pistes podran realitzar la seua reserva a través de la web municipal, www.burjassot.org, accedint directament a l’àrea d’esports . En el cas de la pràctica d’atletisme, continua havent de fer-se també amb cita prèvia, podent córrer diverses persones alhora en la pista, mantenint la distancia mínima de seguretat.

En el cas dels clubs, entitats esportives i els esportistes federats podran continuar practicant les seues disciplines esportives en el Poliesportiu, tal com ho venen fent des del passat 4 de juny. Prèvia sol·licitud per part de l’entitat, es podrà autoritzar la pràctica esportiva complint escrupolosament amb la normativa.

Així mateix, des de l’Ajuntament, s’està informant la concessionària del bar del Poliesportiu que, seguint les mesures de seguretat i higiene establides pel Ministeri i per la Generalitat, i atesa la normativa de terrasses marcada, podrà obrir les seues portes, en el cas que així ho considere.