El primer dijous del Mercat del Bescanvi de Llibres acaba amb prop de 60 intercanvis

7 febrer 2017|Burjassot

Cada últim dijous de mes el vestíbul de la Casa de Cultura de Burjassot es transforma en un gran Mercat del Bescanvi en el qual els usuaris d’aquest espai municipal poden intercanviar els llibres que ja s’han llegit per aquells que tenen ganes de descobrir i de conèixer. Una iniciativa posada en marxa des de les Biblioteques Municipals atenent a les peticions dels seus usuaris i donat el gran èxit de la mateixa.

La primera edició d’aquest 2017, el passat mes de gener, ha tingut un alt volum d’intercanvis ja que les Biblioteques han comptabilitzat prop de 60, una important xifra en la seua primera vesprada.

En aquest mes de febrer, el Mercat del Bescanvi tindrà lloc el dijous 23 a partir de les 17:30 hores i, com en ocasions anteriors, des de les Biblioteques Municipals s’oferiran llibres a aquelles persones que passen a intercanviar i que deuran també portar els seus per a realitzar el bescanvi per aqueixos llibres que els ve de gust llegir i portar-se a casa.

Sense gastar-se ni un sol euro, les persones que participen en el Mercat del Bescanvi tenen la possibilitat de canviar els llibres que ja s’han llegit i que tenen en les seues cases per aquelles obres que volen llegir-se i que estan dins de les seues particulars llistes de lectura.